Oversettelsesbyrå – det er et godt ett jeg kjenner

EasyTranslate oversettelsesbyrå Det er et helt fantastisk godt oversettelsesbyrå jeg kjenner, altså så godt at du ikke er sikker på om det er godt eller sinnsykt godt. Faktisk er det slik at du blir i tvil om oversettelsesbyråene du tidligere har benyttet faktisk oversatte. Der er EasyTranslate.

Jeg vet godt hva du tenker, men det er altså ikke slik at jeg forsøker ikke å selge de inn. Jeg vil bare fortelle at jeg kjenner et oversettelsesbyrå. Jeg regner jo ikke med at du trenger ett, hva er sjansen for at du leser dette mens du faktisk trenger det? Det er jo bare merkelig, syntes du ikke? Faktisk ville jeg bare si hva jeg mener om dette oversettelsesbyrået fordi jeg vet det er godt, og jeg syntes det er litt kjedelig å bare sitte her og si det til meg selv eller min katt.

Den er visst litt trett av å høre om det. Det er nesten som om den sier til meg at jeg ikke kjenner noe oversettelsesbyrå, men der tar den altså feil og jeg vet godt at katter kan si mange ting. For eksempel med deres øyne eller ved å mjaue, men den tar altså feil så det kan hende at denne katten kun kan si ting feil, for det er det.

Comments are closed.